dilluns, 24 de novembre del 2008

3 punts importants!

Aquest dissabte el manlleu es va emportar els 3 punts del sempre complicat camp del Badalona.

En el minut 13 de la primera part Trulls va provocar un penal despres d robar ell mateix una pilota al lateral dret. Trulls no va desaprofitar l'ocasio d'avança el Manlleu.

La primera meitat del match el Badalona va deixar jugar al Manlleu, que es trobava comode en el terreny d joc.

El resultat al descans era de 0 a 1.

Als 5 minuts de la represa altre cop Trulls va foradar la porteria del Badalona despres de disposar de una altre clara ocasio d gol.

Despres el Badalona va semblar que reaccionava i començava a apretar pero sense gaires clares ocasions de gol.

Fins que a 15 minuts del final el num.14 del Badalona va aconseguir batre Robles aconseguint el 1 a 2 que seria definitiu.

Aparti del gol el Badalona va anar a buscar l'empat, però el Manlleu no es va deixar sorpendre cap mes cop i es va endur els 3 punts.

Manlleu: Robles, Pajares, Joel, Sousa, Gere, Pi, Gerard, Muni, Trulls, Javi i Fortet.