dissabte, 29 de novembre del 2008

Quasi però no

Molt bona entrada en el Municipal de Manlleu en el partit que disputaven el Juvenil A del Manlleu contra el F.C.Barcelona.

En el minut 2 de joc, les coses s'han posat a favor del F.C.Barcelona, ja que a la surtida d'una falta el num.6 ha rematat una falta molt ben picada pel num.8.

A partir del gol el Manlleu ha començat a despertar, i en el minut 35 Trulls acunseguia lempat a 1.

Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

A la 2na part, el Manlleu disposava d'alguna ocasió de gol, algunes bastan clares, mentre que el barça nomes arribava a la porteria defensada per Aleix, (Robles ha jugat la primera part) en faltes penjades a l'olla; d'aquesta manera han aconseguit l' 1 a 2 i l' 1 a 3.

A partir l' 1 a 3 el Manlleu s'ha desinflat, però encara ha disposat duna mol bona ocasió que no ha sapigut materialitza.

Manlleu: Robles, Pajares, Joel, Sousa, Gere, Ania, Gerard, Muni, Javi, Fortet, Trulls.

Canvis: Robles x Aleix, Fortet x Creus, Trulls x Alexis, Pajares x Farri, Ania x Dani.