diumenge, 16 de novembre del 2008

El Manlleu es queda am els punts en els ultims minuts

En el minut 2 d joc Trulls posava per davan al Manlleu amb un gol a la sortida d'una falta picada per Alexis.

Duran tota la primera meitat el partit va està bastan ajustat, tot i sent dels pitjors partits del Manlleu de la temporada, però a falta d 4 minuts pel descans el num.9 de l'Europa va aconseguir l'igualada en el mercador.

Però la mala sort del Manlleu no va acabar aqui, perquè al cap d 2 minuts l'Europa es va avança en l'electronic am un gran gol del num.10.

Al descans es va arribar am el resultat d 1 a 2.

A la represa no hi va haver cap oportunitat clara de gol per cap dels 2 equips fins a 13 minuts del final que és quan va comença la remontada.

La primera oportunitat del Manlleu la va tindre Javi, en un penal provocat per Muni. Però el porter li va endavinar el canto i va aturar-lo.

A falta d 9 minuts per el final, despres duna gran jugada de Muni, Ania va aconseguir igualar el marcador.

Amb aquest resultat l'Eurpa es va quedar amb un jugador menys per l'expulsio del num.16.

El Manlleu anava a l'atac i l'Europa no es vulia deixar escapar 3 punts que semblava que els tenia a la butxaca i no es va tirar endarrera, i això va permetra a Javi corregir el fallo del penal anotan el 3 a 2 a falta d 4 minuts.

La "guindilla" del partit la va pusar Muni amb un gran gol de vaselina que significava el definitiu 4 a 2.

Titulars: Aleix, Dani, Joel, Sousa, Gere, Pi, Gerard, Alexis, Trulls, Javi i Fortet.

Canvis: Fortet x Muni. Ania x Alexis. Pajares x Dani. Creus x Gere.

Gols: 1-0 Trulls (min.2) 2-2 Ania (min.81) 3-2 Javi (min 88) 4-2 Muni (90+2)